Vielä vapaita opiskelupaikkoja Raudaskylän lukiossa! 

Raudaskylän lukio tarjoaa yksilöllistä, laadukasta opetusta mukavassa kouluyhteisössä.

Opiskelijat tulevat eri puolilta Suomea opiskelemaan ja asumaan opistolle. Kansanopistolukio tarkoittaa sitä, että opiskelijan on mahdollista asua opiston asuntolassa. Asuminen ja kolme ateriaa päivässä ovat ilmaisia. Lisäksi opiskelija saa maksutta käyttöönsä pakollisten kurssien oppikirjat.

Raudaskylän lukio toimii aikuislukion perusteiden mukaan. Käytännössä se tarkoittaa, että pakollisia kursseja on suoritettava vähintään 44 (yli 18-vuotiaat) tai 48 (alle 18-vuotiaat). Kursseja on tarjolla kattava valikoima, noin 130 eri kurssia. Sillä, että opinnot suoritetaan aikuislukion perusteiden mukaan, ei ole merkitystä jatko-opintokelpoisuudelle. Ylioppilastodistus on sama ja lukion päättötodistus antaa jatko-opintokelpoisuuden yliopistoon ja ammattikorkeakouluun.

Raudaskylän lukio perustaa opetuksensa kestävän kehityksen arvoihin.

Raudaskylän lukio on osa Raudaskylän Kristillistä Opistoa. Opiston historia vie herännäisyyteen - siitä san "kristillinen" opiston nimessä. Meille se tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että hyväksymme erilaisuuden ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Lukioon on jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Lue lisää: http://www.rko.fi/opiskelu/lukio

Lisätiedot:
Apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi, p. 050 4400 048, sari.ahola-korpi@rko.fi