Täydennä osaamistasi, vahvista luovuuttasi!  

Kursseja

 
 
Vapaan sivistystyön kurssit ja ammatillinen täydennyskoulutus tarjoavat täydennystä osaamiseen ja iloa arkeen aikuiselle oppijalle. Koulutuksissamme painottuvat kasvatus- ja sosiaalityö, perhetyö sekä vapaaehtoistoiminta.
 
Räätälöimme koulutuksia myös asiakkaiden ja työyhteisöjen kanssa yhteistyössä.
 
Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten musiikkileirit ja musiikkikurssit ovat merkittävä osa Raudaskylän opiston kesäkurssitoimintaa. Raudaskylän kesästä löytyy musiikin lisäksi myös mm. koodausta, valokuvausta ja sirkustelua.
 
Kurssi- ja koulutustarjontaamme rakennetaan ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 
 
 
ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE:
Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kahta viikkoa ennen kurssiajankohtaa ellei toisin mainita.
Ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-ilmoittautumisjärjestelmän kautta: Kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.
 
Opintojen toteutuminen: Koulutukset toteutetaan, mikäli niihin on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikutsu (tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta) ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.
 

Jätä toivomuksia sinua kiinnostavista koulutuksista/ kursseista info@rko.fi