- Raudaskylän Kristillinen Opisto

Joulutori 23.11. klo 10-13

 
 
Raudaskylän opisto järjestää jo perinteeksi muodostuneen hyvän mielen joulutorin lauantaina 23. marraskuuta kello 10-13. Mukana kestävän kehityksen joulutoritapahtumassa on alueemme järjestöjä, yrittäjiä ja kädentaitajia esittelemässä toimintaansa ja myymässä tuotteitaan. Opiston keittiöllä on tarjolla joulupuuroa ja torttukahvit jouluisen pianomusiikin säestyksellä, ulkogrillistä voi ostaa makkaraa. Lapsille on järjestetty mukavaa puuhaa muun muassa leipomisen ja eläinystävien merkeissä. Paikalla vierailevat luonnollisesti myös joulupukki ja -muori.

Joulutorin aikana voit myös saada tukea sähköisten palveluiden sekä laitteiden käyttöön. Tule piipahtamaan kysymyksesi kanssa digiklinikalla. Ota mukaasi oma kännykkä, tabletti tai tietokone. Paikalla opastamassa Sami Vuolteenaho Aikuisten digitaidot -hankkeesta.

Raudaskylän Kristillisellä Opistolla opiskelevat maahanmuuttajat valmistavat joulutorille ruokaa teemalla Makuja maailmalta.

Opisto kutsuu kaikkia läheltä ja kaukaa tutustumaan oppilaitokseen, tekemään hyvän mielen ostoksia, hiljentymään ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta.

Lauantai-iltana klo 18 Chorus Vallis & orkesteri Soili Aution johdolla esittävät opiston kirkkosalissa Valon lapsi -joulukuvaelman. Liput konserttiin 10 euroa.