- Raudaskylän Kristillinen Opisto
Raudaskylän lukioon!
-Joustava, yksilöllinen, kansainvälinen. Tule juuri sellaisena kuin olet.


Raudaskylän lukiossa voit rakentaa itsellesi oman opintopolun. Päivälukiossa osallistut oppitunneille, iltalukiossa suoritat lukion oppimäärän monimuoto-opintoina ja etälukiossa käyt lukiota vaikka kotisohvalta käsin. Lukion oppimäärän saa suoritettua myös yhdistelemällä näitä opiskelumuotoja. Voit suorittaa myös yksittäisiä lukiokursseja, vaikka et haluaisi suorittaa koko lukiota. Tarjoamme kaikki oppikirjat, kolme ateriaa päivässä sekä asuntolapaikan. Ne ovat opiskelijalle maksuttomia.

Olemme entisestään lisänneet luonnontieteitä eli fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa kurssivalikoimaamme niin teoria- kuin työkursseinakin. Teemme yhteistyötä sekä ammattikorkeakoulun että yliopiston kanssa, ja voit myös suorittaa yliopistokursseja ohjatusti. Olemme myös jatkuvasti mukana kansainvälisissä projekteissa, joissa opiskeljat käyvät eri maissa koulutustapaamisissa.

Opetuksemme perustuu kestävän kehityksen arvoihin. Opetus kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön ja maailmankansalaisuuden taitojen kartuttamiseen.Teemapäivien, tapahtumien ja projektiviikkojen avulla tutustut sosiaaliseen, kulttuuriseen, ekologiseen ja taloudelliseen kestävään kehitykseen ja globaaliin maailmaan.

Raudaskylän lukio on osa Raudaskylän Kristillistä Opistoa. Opiston historia vie herännäisyyteen - siitä sana "kristillinen" opiston nimessä. Meille se tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että hyväksymme erilaisuuden ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Raudaskylän lukioon on jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Jos haluat aloittaa syksyllä, muista hakea toukokuun loppuun mennessä.

Lue lisää lukiostamme ja hae meille tästä