Raudaskylän Kristillinen Opisto | Kurssit - täydennä osaamistasi - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Koulutuspalvelut - Lisää osaamista ja hyvinvointia

 

Kursseja

 

Koulutukset

Koulutuspalvelut tarjoavat ajankohtaista koulutusta ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Vapaan sivistystyön koulutuksissa painottuvat kasvatus- ja sosiaalityö, perhetyö sekä vapaaehtoistoiminta. Musiikkikurssit ovat merkittävä osa Raudaskylän opiston kesäkurssitoimintaa. Kurssi- ja koulutustarjontaamme rakennetaan ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSIIN:
Koulutuksiin
ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kahta viikkoa ennen koulutusajankohtaa ellei toisin mainita.
Ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-ilmoittautumisjärjestelmän kautta: Kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.
 
Opintojen toteutuminen: Koulutukset toteutetaan, mikäli niihin on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu / ilmoitus koulutuksen peruuntumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.
 

Jätä toivomuksia sinua kiinnostavista koulutuksista/ kursseista info@rko.fi.