Lapset puheeksi –koulutus 26.8.–27.9.2019 - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Lapset puheeksi -keskustelu ja -neuvonpito -koulutus (18 h)

Koulutus on täynnä!

( = LpNp-koulutus), yhteensä kolme (3) koulutuspäivää:

  • 26.8.2019
  • 16.9.2019
  • 27.9.2019

Lapset puheeksi -menetelmä


Lapset puheeksi –menetelmä on lapsen kehityksen tukemiseen kehitetty työmenetelmä, joka perustuu tietoon lasta suojaavista tekijöistä ja pärjäävyydestä.

Lapset puheeksi -keskustelu on kehitetty vahvistamaan vanhemmuutta, lapsen ja vanhemman myönteistä suhdetta sekä lapsen turvallista ja sujuvaa arkea kotona, päiväkodissa, koulussa ja vapaa-aikana. Lp-keskustelu on matalan kynnyksen menetelmä lapsen eri kasvuympäristöjen, sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijän ja vanhemman/vanhempien välillä. Lapset puheeksi –keskustelu käydään yleensä 1–2 tapaamisen puitteissa ja se päättyy toimintasuunnitelman tekoon, missä kaikki osapuolet sitoutuvat pieniin arjen tekoihin lapsen suotuisan kehityksen tukemiseksi.

Jos arkeen tarvitaan lisävoimavaroja, voi työskentely jatkua Lapset puheeksi -neuvonpidolla. Kyseessä on lokikirjaan pohjautuva strukturoitu, näyttöön perustuva työmenetelmä.

Lapset puheeksi -työtä tehdään monenlaisissa lasten ja perheiden palveluissa: varhaiskasvatuksessa, koulussa, lasten-, nuorten ja aikuisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa.

Kohderyhmä


Tarjoamamme 18 tunnin koulutus on ensisijaisesti suunnattu lasten ja perheiden palveluissa toimiville (sosiaali - ja terveyspalvelut, oppilashuoltohenkilöstö).

Koulutuksen tavoite

Koulutuspäivien aikana osallistuja saa valmiudet toteuttaa itsenäisesti Lapset puheeksi -keskustelua ja -neuvonpitoa.

Kouluttaja


Lehtori, LP-kouluttaja Helena Kujala.

Koulutuksen hinta:

 
230 €. Hinta sisältää koulutuksen (3 päivää) ja koulutusmateriaalit. Ruokailut erikseen.
 

Ilmoittautuminen:


Sitovat ilmoittautumiset 9.8.2019 mennessä nettihaku-linkin kautta.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.
 

Lisätiedot:


Koulutus- ja viestintäsuunnittelija Kristiina Parkkila, p. 050 3420139, kristiina.parkkila@rko.fi